Concurreren met nieuwe festivals

concerts

Concurreren met nieuwe festivals

Hoe te reageren op What s Your Best Price

Hoe te antwoorden op de vraag "Hoe krijg ik de beste prijs voor kaartjes voor muziekevenementen? Erken de vraag en bied meer informatie aan "Ik wil graag meer met u delen over de prijs, maar... "U hebt dit waarschijnlijk ten minste één keer in uw leven gehoord van een collega-verkoper. Het wordt gebruikt om iemand om een gunst te vragen, of om iemand een geschenk te geven. Als u kaartjes koopt voor een evenement, houd dan rekening met hoeveel geld u te besteden hebt en ga met een groep die u break-even zal geven. Groepstickets kunnen je geld besparen en je frustratie over het wachten in de rij verminderen. De groep zal ook helpen de kosten van de tickets laag te houden omdat ze meestal in bulk worden verkocht.

beste prijs

In samenvatting worden prijskwesties vaak gebruikt als een onderhandelingsinstrument bij het kopen van tickets voor een aankomend evenement. Het is belangrijk dat we begrijpen welke waardecreatieprocessen hierbij een rol spelen. We moeten bepalen of de prijs die we aangeboden krijgen redelijk is, rekening houdend met al onze factoren, zoals de voorgestelde datum, de locatie, het talent, de artiest, de grootte van het publiek, de capaciteit van de zitplaatsen, en natuurlijk het eten en drinken. Als we eenmaal weten wat de beste manier is om de waarde te verhogen, kunnen we vol vertrouwen antwoorden: "Hoe krijg ik de beste prijs?"

Als koper is het belangrijk om niet door een prijskaartje te laten bepalen wat de reactie van je ideale klant zou moeten zijn. Als we ons allemaal hetzelfde gedragen en zeggen: "Dit wordt echt duur voor mij", zal de markt niet veranderen en zal er geen waardecreatie plaatsvinden. Daarom, in plaats van jezelf af te vragen, "Hoe moet ik reageren op wat is je beste prijs?", kun je je het beste afvragen, "wat moet ik tegen mijn beste vriend zeggen?" om te helpen waarde te creëren en mensen te ontmoeten waar ze naartoe gaan.

Tags
Populair
img
Online concertkaartjes prijzen
img
Concurreren met nieuwe festivals
img
Concertticketprijzen - De beste concertticketprijzen online vinden
img
Live muziek en entertainment evenementen voor uw evenement
img
Wat is de beste prijs voor concert tickets?
Trending