Solar Cinema: Huibevenpark


Pop Up Cinema in de wijk!

Solar Cinema
Pop Up Cinema in de wijk!
Film kijken in de openlucht op bijzondere plekken in de stad? Pop Up Cinema duikt overal op.

20.30 - kortfilmprogramma voor kinderen
Bullit Time - Frodo Kuipers
Twee kogels worden tijdens een klassieke Western-shootout in hun dodelijke vlucht verliefd op elkaar. Weten zij elkaar te vinden en tegen welke prijs?

Pony Place - Joost Reijmers
Als de kleine Emma haar iPad niet mee mag nemen op vakantie, draagt ze de zorg voor haar digitale paardenmanege over aan haar oma Koba. Oma en opa duiken onder in de wereld van hun kleindochter.

De laatste brugwachter - Lidi Toepel
De jonge Daan is alle dagen thuis met zijn werkloze moeder en is gek van boten. Een ontmoeting van Daan met de brugwachter van Tilburg brengt een onverwachte uitkomst met zich mee.

Tex - Ka - Ching Cartoons
Tex is een tekenfilmfiguur, Evie is een meisje van vlees en bloed. Als Tex voor haar valt, lijkt dit uit te draaien op een onmogelijke liefde. Maar is in tekenfilms niet alles mogelijk?

21.30 - Hoofdfilm
Bloed, Zweet en Tranen - Diederick Koopal
Bloed, Zweet & Tranen vertelt het verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In deze emotionele, aangrijpende en humoristische film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven belicht; zijn rauwe jeugd met het moment waarop hij ontdekt werd op zijn 8ste, zijn doorbraak in de jaren ’80 en zijn moeizame laatste periode in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

• Samenwerking met: actieve buurtbewoners, MarijkeRegelt, ReeshofCultuurt en Solar Cinema

 

Programma:

20.30 - kortfilmprogramma voor kinderen
21.30 - Bloed, Zweet en Tranen

 

Locatie

Huibenvenpark / Reeshof